tungakan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrnı problem bendede var, sitede dmoz da editor olan bir abiylede konuştum durumu.
Aynı içerikten sitelere kabul edilmiyormuş, Yani genel forumlar b*ku yedi. Benimde bir genel forumum var. Fakat eklenmek istediğim kategoriye baktığım zaman 20 den fazla genel forum var. Bunların hepsinin içerikleri farklı bizimkilerinki aynımı ? Kural bu şekilde olabilir. Güzelde bir kural fakat uygulanmıyor, uygulansın o zaman sesimizi keselim. Aynı içerik bir yana yine online oyunla ilgili bir forumum var, bunu eklemek istediğim kategoride beter siteler mevcut örneğin türkçe mp3 yayınlayan bir site. O site ekli ama benim tamamen oyunla ilgili özel bilgiler veren sitem eklenmiyor. Eklenemiyor çünkü editorlerden gerçekten bende şüpheleniyorum. Çünkü biz türkler üzgünüm ama böyleyiz. O editorlerden birisi benimle rakipse neden alsınki kategoriye ? Bu doğru bir davranışmı ?
Ayrıca konuyu açan arkadaşın durumuna üzüldüm, mesala sitesi eklendiği için sesi sedası kesildi. Ama tekrar sitesi silinsin aynı konuya tekrar gelecek.
Sorun dmoz da falan değil biz türklerin huyundan.
O çok özel bilgiler veren sitenizi öğrenebilirmiyim?