Konu
Wp olsun ama çalışmasın??
09-11-2008, 21:04:26
dmRy
çözüm yöntemleri
WP'i tamamen kaldır. Veritabanını da. Htaccess kullanarak Apache'i programla ve URL ne olursa olsun ana dizinde yer alacak index.php dosyanı yüklet. Tabi alt dizinlerde forum v.b. kurulu ise, onları filtrelettirmen lazım. Yani alt dizinler hariç çağrılan tüm URL için index.php yüklensin. Böylece URL adresleri korunmuş olur, yani sunucun 404 yollamaz. Ancak Google'da kayıtlı hiçbir URL için, o url adreslerine ait içeriği tekrar oluşturamazsın. Artık index.php içerisine ne yazarsan, kayıtlı tüm url adreslerinde artık o içerik yer alacaktır. Ama URL 'ler google'dan silinmez. Hitin düşer mi? Evet düşer
Sağlam bir önbellek kodla. Olmadı ulaş bana yapalım. Ancak ben ücretiyle yapıyorum. Önbellek sistemin tüm wordpress sayfalarını indeksler. Atıyorum her 12 saat arayla sayfaları yeniler. Bir sayfa görüntülenmek istendiğinde Wordpress hiç çalışmaz, önbellekteki dosya görüntülenir..
Arkadaşların dediği gibi tüm bağlantılarına ait sayfaları tek tek html olarak indirip, ftp dizinine yükleyebilirsin.
..