Bundan 2 ay önce yurtdışı çıkışlarda bir sorun vardı. Yani dc türkiyede olan sitelerde sorun yoktu. Dışarıdakişlere giremiyordum. 10dk kendi kendime çabaladım olmadı. Aradım adsl hattını. Bi bayan çıktı. Bende biraz teknik konuştum anlattım işte yurt dışı çıkışlar vs. tmm beyfendi ben sizi bağlıyorum dedi başkasına attı. Bir adam çıktı onada öyle teknik terimler kullanarak sorunu anlattım o da bi sn dedi ve "Beyfendi bu konu hakkında sizi biryere bağlıyorum hattan ayrılmayın" dedi. belkedim biraz müzik dinlettiler bana. Bi bey daha çıktı buyrun dedi E onada anlarrım. Biraz durdu durdu. "Beyfendi telefonunuzu kayıt ettik en kısa zamanda size dönülecek" dedi.
Aradan 1 saate yakın geçti. Telefon çadı açtım. bi hanım çıktı. "iyi günler arıza tesbiti veren siz misiniz?" dedi. Evet dedim onada anlatıyordum; "Haklısınız yurtdışı çıkışlarda son günlerde sorun yaşıyorum (bi kaç teknik şeyler söyledi ama anlamadım) sorun kısa bir süre içinde düzelir dedi. Arkadan hafif bir müzik sesi geliyordu. Normalde operatörlerle konuşurken bi telaş vardırya hızlı hızlı konuşurlar bunda o yoktu Hem arkadan başka operatör sesi gelmiyor. Konuşma bitiyordu dayanamadım sordum...
Meğerse
Benim ilk aradığım ilk kademe operatörmüş. O benim soruma cevap verebilecek düzeyde olmadığı için o beni bir üstündekine bağlamış oda onun bi üstüde ,üstündekinin üstüde beni onun üstüne bağlamış : ) en son üstündekinin üstündekinin üstündekide bi şey anlamıyınca gitmişler beni yurtdışı hatlarla sorumlu bölüme vermişler.
Yani yurtdışı hatlarla sorumlu kişi ile en tepedekiyle konuşmuşum