nasılda olayı tek taraflı görebiliyorsunuz şaşırıyorum.Tamam ücretlendirmede bir adaletsizlik var bende öyle düşünüyorum,ama sen kalkıp bütün işverenleri vampir gibi gösterirsen kalın kafan hiçbişey almıyor demektir.İşverenlerde istemezki çalışanıma fazla maaş verebilsin,daha rahat geçimini sağlasın.Ama ülkemizde şartlar böyle.Peki bu konu hep tartışılıyorda ,bunun için ne yapılabiliyor?sadece kuru gürültü çıkarmak,ortalığı birbirine katmak dışında kayda değer bişey göremedim ben yıllardır.Konuyu biraz saptırmış olabilirim.Ama geçmiş yıllardada bu konular üzerinden millet olarak çok canımız yandı.Şimdi kalkmışsınız bu konu üzerinde tartışıyorsunuz.
-İş var mı yok mu? var.
Soru şu : Peki verdiğimiz emeğin karşılığını bize uygun bir iş bularak alabiliyor muyuz?Bu konuda herkes aynı fikirde olmayabilir,bu konuda tartışılabilir.Ama kimse iş yok demesin.Şimdi yazılanları okurken işverenler hakkında bir yorum gördüm,böyle görmek için kör olmak gerekir gerçekten yada 80lerin zihniyetiyle düşünüyordurr.Bizim milletimiz artık daha akıllı