Arkadaşlar bir kız meselesiyle sizin karşınızdayım. Yardımlarınızı, taktiklerinizi lütfen esirgemeyin.

Ön Bilgiler
Şu an 11. sınıftayım.
Kız benle aynı sınıfta.
Kızdan hoşlanıyorum.

Ben 9. sınıfta yani ilk lise yılımda bu kızı görür görmez etkilendim. Kız o sene bana pek yüz vermedi. Bende o yüz vermiyo diye pek fazla ilgilenmedim ama hala ondan hoşlanıyordum.

10. sınıfa geçtiğimizde ben 9. sınıflardan bir kızdan hoşlandım. Çıkma teklifi falan ettim. Kız kabul etmedi. Asıl hoşlandığım kız bu olay hakkında bana çok fazla soru sordu. Bu olayın üstüne baya gitti.

Yine 10. sınıfta ders boştu, hoca yoktu bende sıkılıp koridora çıktım ve merdivenlere oturdum. Sonra bizim sınıfın kapısının açıldığını gördüm. Sınıftan çıkan hoşlandığım kızdı. Yanıma gelip oturdu. Hal hatır falan sordu. Sonra olayı gene çıkma teklifi ettiğim kıza getirdi. Bende o kızla işim bitti artık dedim. Sonra o beni teselli etmek için sarılarak "ay canıım" dedi. Tam muhabbeti koyulaştıracakken bizim arkadaş sınıftan çıktı herşeyi berbat etti.

11. sınıfa geçince bu benim karşım aynasına bakıp saçını falan düzeltiyo. Ama ben orda olduğum içinmi yapıyo bilemem. Tam diyorum aşkım depreşiyo; o kız bizim sınıftaki diğer erkeklere yanaşıyo. Ben bu olaya sinir oluyorum.

Şimdi arkadaşlar kızın benden hoşlanabilme ihtimali var mı?