Bir miktar okuyabildiği aşikar.
Ama genelde anasayfadaki text temelli kısımları okuyabiliyor. Eğer flash korumalı değilse.
Ancak alt sayfalara inemiyor. Yani flashın içinde linkleri takip ederek içeriği tamamen göremiyor.
Bu da sadece anasayfadaki yazıyı okuyarak sitenin içeriğiyle ilgili genel bir text metin alabildiğini gösterir.
Ancak sizin sflash siteniz 10 sayfa ise diğer sayfalara ulaşamıyor gibi geliyor bana.
Ancak eskiden anasayfadaki metinleri de okuyamıyordu flashlı siteyi tek videosu olan boş bir sayfa olarak görürdü.
Artık anasayfadaki flash text temelli yazıları görebiliyor (textler değişik efektler içeriyorsa göremeye de biliyor). Ancak bu arama sonuçlarında üst sırada çıkmaya yetmez. Flash hala SEO için boş bir sayfadır. Site içi linkleme ve içerik okutma zayıf olduğunda dışarıdan backlink alsanız da google onu içerikle eşleyemeyeceği için bir yerlere gelmek imkansız olmasa da daha zor olacaktır.
Bir arkadaş hakkımızda yazısı ile çıkıyoruz demiş.
Bu hakkımızda yazısı anasayfada flash içindeki statik bir text metin mi?
Yoksa Anasayfada flashın içindeki link ile çağrılan hakkımızda sayfasını içinde mi?
saygılar
Ana sayfada bit buton yardımıyla açılan hakkımızda sayfası.Üstelik sayfamızdaki her yer indekslenmiş durumda.Yani sadece ana sayfa değil.Arama motorlarından gelen yönlendirmelere bakıyorum ve sitenin her yerinde geçen kelimelerden girilmiş.Bu özellikler bana hiçde şaşırtıcı gelmiyor.Google gibi bir akıl toplululuğunun bunu yapabilmesi şaşılıcak bir durum değil.