arkadaşlar hatırlarsanız geçen hafta aynı şekilde sorun vardı ve datacenter degişikligi demişlerdi bana ve 1 hafta sitelere ulaşamamıştım sonunda 1 günlük ulaştımve 2. gün tekrar gitti ve şuanda ne panele nede siteme ulaşamıyorum
bu hafta adamları cepten arıyorum işyerinden arıyorum mail attım msnden yazdım hiç bi şekilde bana kimse cvp yazmadı ayrıca ilk cep telefonu ile aradıgımda bana 5 dk sonra dönüceklerini ve o numaranın benim olup olmadıgını sordular bende benim numaram dedim bunun sonucunda o günden sonra ne zaman arasam ulaşılamıyor iş telefonlarını aradıgımda hiç bi zaman yetkili birisi ile konuşamadım aradıgım telefon numaraları Telefon : 0288 512 03 96 - 0532 572 59 39
buraya yazıyorum çünkü ancak burda gördüklerinde ilgileniyorlar burasıda olmasa napıcaz bilmiyorum adamlar firma dedik belgeleri var dedik bilmiyorum valla hatamı ettik
Bende bilsantr ile çalısıyorum pek bir sıkıntı çekmedim.Evet datacenter degisikligi sırasında bazı sorunlarda dolayı kesinti oldu ancak bu sorunuda çözdüler ve siteleri aktif hale getirdiler