Alıntı
valla 15 yaşında biri için mükemmel olmuş + tam benlik gerçekten :S telif hakkı flaan yoktur inş. kendi siteme şapıyorum

gerçekten süper olmuş kardeşim eline sağlık..
Düşüncelerin için çok teşekkür ederim, kötü emellerin dışında istediğin kimi kullanabilirsin kardeşim
Alıntı
15 yaşında bu duyguları yoğun bir şekilde yaşayıp satırlara dökebilmen takdire şayan.
Şimdi dön bi'etrafına bak, bırak 15 yaşı 18-20li yaş gruplarına bak, kaçı senin yaşadığın duyguları böylesine yoğun yaşıyor? %1lik kısmı belki...
O yüzden 15 yaşında ancak bu kadarını yazabilmişim diyip kendine haksızlık etme, sen fazlasını bile yazmışsın (:
Evet hocam. Düşündüğün konularda haklısın. Birisini çok sevmiştim, en yakın arkadaşımla çıkmıştı (: O anki psikoloji ile yazmıştım. Ve daha sonra dediğim gibi tek harfini değiştirmedim.. 5 yaşında bir şiir
Alıntı
hani beni silver yaptıracaktın fantazispor :@
Rox ben kendimide yapıcam da PP bulamıyorum kimseden

PP Bul yapalım hadi.
Alıntı
duygularıp depreşti...şiir süper
Güzel yorumunuz için teşekkürler.
Alıntı
en az benimkiler kadar güzel
şaka şaka... gayet güzel ve müemmel şiir.. belli ki duyguların yoğun olduğu zaman yazılmış. anlam kaymaları daralmalar bu yüzden oluyor o ankş pskolojide yazılan şiiri sağlam kafaya okuyunca hatalar beliriyor. ama düzeltmemek gerekir ki o anki durumu hatırlayasın ve şiiri neden yazdım sorusuna iyi bi yanıt bulasın.. edebiyat uğraşında başarılar kardeşim
Evet hocam anlatmak istediğim buydu

o an ki psikoloji ile yazıldığı için o anlam bozulmaları vs. Ama yinede şimdi bakınca, hoş bir şiir olmuş düşüncesindeyim
Yorumun ve rep için çok teşekkürler..