Bu rezil firmanın yaptığına Haklı diyen arkdaşları kınıyorum kimse parayı yoldan toplamıyor...
Eğer siz bu duruma gayet doğal bir durum bu parayı ödemelisin derseniz; hosting firmaları band genişliklerini çok basit yöntemlerle her ay kendileride doldurabilir buda zaten haksız kazanç demektir.
Yapılması gereken bellidir band sınırına dayanan websiteleri otomatik bir sistemle tam 1 ayı dolana kadar bloke edilerek kapalı tutulmalıdırlar.
Band sınırımı aştığımın ben farkındaydım çünkü günde 3 kere mail atıyorlar band sınırınız dolmak üzere die...(Sen bilgi vermişsin bana Sitemi kapamışsın haklısın derdim.) bunun üzerine adım gibi eminimki bilerek ücret talep ediyorlar çünkü zaten verdikleri hizmette hayır yok hafta 2-3 kere siteleri Bakım bahanesi ile kapatıyorlar. Özellikler Linux Server kullanan php tabanlı Forum siteleri server larını çok zorluyor. Tamamen işlerine geldikleri için böyle birşey yaptıklarına eminim..
Birde çok komik bir arkdaş hırsızlık ile ilgili bir örnek vermiş... Şu durumumda bile sen beni güldürdün allahta seni güldürsün

Kimsenin evinde hırsızlara hizmet verdiğini sanmıyorumki hırsıza 8 milyarını çaldırsın :

kimse serverlarıda yoldan toplamıyor sana verdikleri hizmet vahi yoluyla değil alın teriyle emekle geliyor.
28 gb kullanmışın 20 gb kullandıktan sonra kapanınca 23 ytl yine ödicektin. sonuçta bir üst pakete geçmen gerekli.zaten açılmasını istemiorsan ödemeç