Child adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen Benfica maçını söylüyorsun, ben Arsenal maçını söylüyorum. Sen kendi önündenmi yedinki bana kendi önümden soruyorsun ? Galatasaray zaten iyi futbol oynuyordu. 1 maçla olmuş birşey değil. Eğerki Arsenal maçı oynanmasaydı %100 yenerdik. Ama orda gördümki 11 kişi kaleye geçerse fenerbahçe gol yemiyor. Oldumu şimdi. Problem varmı?
bu mu Arsenal maçıyla ilgili postun?
Alıntı
Ehehehehe. Ya varya komedi gibi adamsın. Sizde şu Aragones varya. Ehehehehe. O biraz daha kalsın. Bide kimdi Maldonadomuydu Zaten biraz daha kalırlarsa bizim mahalle gelip stadı basacak. Adamlar sinir küpü oluyor. Kafalarda kelle. İçip geliyorlar. Sırf Fenerbahçe taraftarını izlemek için Fener maçlarında kahveye gidip köşeye geçip çayımı alıyom. Ama çok geyik oluyor. Doğru düzgün 1 maçınız dahi yok bu sene. Çıksın Aragones'te oynasın. Bide gelmiş Benfica maçından sonra güven gelmişmiş. Önce top oynamasını öğrensin takımın sonra Galatasaray'a laf söyle. Bu haftaki maçlara göre yorum yapılırsa tek yorum 11 kişi kaleye geçerseniz bu maçta 0-0 biter Arsenal maçı gibi.