dennishan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pardonda Sen O 7 -0 lık macı gördünmü ? Baban Gördümü ? Babanı Bırak Deden Gördünmü ? Görmediginiz Yaşamadıgınız Hissetmediginiz Bir Maçla Nasıl Övünürsünüz Anlamıyorum...
Ama Ben 6 Kasımdaki Maçı Gördüm İzledim Her Golü Alkışayabildim Mac Sonu Sokaga Dökülüp Sevinebildim Sen Bunları Yapabildinmi ?
Benim görüp görmemem 7-0 yendigimiz gercegini degistirecekmiydi? yada babamin Galatasarayin tarih sayfalarinda böyle bir basari var ise elbetteki övünücem. Senin anlayabilmen icinde ayrica bir atraksiyon yapmama gerek oldugunu dusunmuyorum. Helal olsun yendiniz, bisey demiyoruz, zamaninda tebrikte ettik. Ama bunu öyle bir hale getirdiniz ki zaten bundan baska basariniz yok dememin sebebide buydu. Yokta zaten Biz sokaklara uefa'yla super kupayla döküldük, zaten ligdeki her basarimizda sokaga dökülseydik sokaktan eve giremezdik

Rudeboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsan şunu yazmadan önce, hadi yazdıktan sonra göndermeden önce (!) bir okur, ölçer, biçer, tartar, analiz eder " acaba buna gülerler mi ? ben bu yazdığıma inanıyor muyum ? " diye düşünür, ondan sonra gönderir.
Bunların hepsini yapıpta gönderdiysen seni tebrik ederim.
Bu yazindan sonra acaba devletle ilgili birseymi yazdim diye düsündüm Kim niye gülsün kardeş, tarih derki fenerbahce galatasarayi 6-0 yenmistir. Yine tarih derki Galatasaray Fenerbahceyi 7-0 yenmistir. anormal bi durum mu söz konusu ? Ayrica tebrigin icinde tesekkür ederim

LcN_x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
video veya full maç linkini alabilir miyim pm ile gözümle görmeden inanmam.
üstelik full mac linkini sana diyecek bisey yok. tarihte okudugun hic birseye inanma o zaman..

Alıntı
Biraz destekli sallayın En farklı galibiyet 10-0'la Beşiktaş - Adana Demirspor maçıdır. Birilerine laf sokmaya çalışırken kendinize güldürmeyin
Sen ne zirvaliyon haci. bu söylediklerinle benim söyledigimin ne alakasi var Allah askina ? illa Liverpool dedirtme