Arkadaslar tesekkur ederim hepinize.... benim google'a rakip olma gibi bir dusuncem yok olamazda. Buna butcem yetmez. hali hazırda var olan
www.kktcportal.com sitemi azda olsa gelistirmek ve guzel bir tema ile gorsellik katmak. Butun dunyayi kapsayacak bir arama motoru icin evet cok buyuk hardware'lara ihtiyac vardir. Yani su anda benim arama motorumda yaklasik 645 site mevcut ve indexlenmis database 1.8gb. bu siteleri milyonlara cikartirsak neler gereklidir cok iyi bilirim.
Amacima gelince...
Amacim sadece kibris'a ait olan web sitelerini barindiran bir arama motoru yapmak (turkiyede dahil degildir bu arama motoruna) bole olunca cok fazla web sitesi gerekmiyor ve kibrislilarin girdigi bir arama motoru haline geliyor. Cok ucuk fiyat veren arkadaslarla tanistigima memnun oldum demek zorundayim. Bu verdigim adresteki script benim isimi tamamen olmasada kismen gorur. Ancak biraz daha fazla para vererek gordugum ufak esiklikleride tamamlatmak istedim. Ancak verilen tekliflere bakarak bunu yapamayacagimi anladim.
Yardimlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar.
Hepinize iyi calismalar dilerim.