BuraK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya arkadaslar bırısı yardımcı olursa sevınırım ayrı bır baslık acmak ıstemedım gereksiz olmasın diye.

2 aylık bir sitem var. İlk üç hafta sonunda 'xxxxx' kelimesinde birinci sayfaya yerlestim 10 bin üzerinde google'da index yaptı. Hersey cok guzel gıdıyordu ama dalganalanma oluyordu bazen. Yani istedıgım kelime 2. sayfaya bazende 1. sayfaya gelıp gıdıyordu.
Bunlara kötü derken daha kötüsü oldu. İndexlere hiçbirşey olmadı aynı şekilde kalıyor ama o birinci sayfada çıkan kelime google'da yok oldu gitti.
Yani kelimeyi arattıgımda bırak 1. yada 2. sayfayı 22 yada 43 de bile yokum

Birisi bana bunu acıklayabılırmı acaba ? Sitem spor sitesi ana sayfa ve onun yanında forum içeriyor.
aynı durumu eylül ayında wp sitemde yaşadım. site adeta kaybolmuştu googleda. 8k indexli sayfam vardı. önce 2 hafta sedoya parkettim daha sonra html tek bir index koydum 1 hafta kadar durdu, backlinklerimi kontrol ettim alakasız sitelerin footerından aldığım linkleri kaldırdım yerine pr4-pr5 tek sayfalardan 8-10 tane backlink aldım 3. hafta sonunda googleda indexli olan sayfaları 3k ya düştü ve site eski yerine geri döndü. birsüre bekleyebilirsin geri gelebilir siten. gelmezse aynı yöntemi uygulayabilirsin.