akarweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanında vps ya da dedicated a geçip cpu aşımı ile alakalı probleminiz olduğunu seneler önce size belirtmiştik yanılmıyor isem.
Israrla belli olan bir durumun üstüne giden ve de bu konu hakkında tecrübeli bilinçli olan hosting satıcılarının ise düşüncelerine değer vermeyip önemsememenizi isa anlayamıyorum. Kimse satış yapamamama ya da insanlarla durduk yere sattığı bir hizmet yüzünden mükayeşe etme meraklısı değil.
Keşke okusaydın. Satranç Okulunun bir sorunu yok. Sorun Hostcininin satrançokulu ile ilgili bazı konuları bilmemesi. Site Netbilsis'e geldiğinde önce bir süre izlendi ve birkaç küçük müdahale ile uygun bir pakete atandı. Asla kiralık suınucu kullanması gereken durumda değildi. Sadece biraz daha optimize edildi. Bir hizmet sağlayıcı müşterisinin kullandığı betik hakkında bilgi sahibi olmak zorunda değil. Ancak yine de hizmet sağlayıcıdan temel altyapı ve onun kullanacak sistemin olması gereken durum hakkında bilgi sahibi bvulunmasını beklersiniz. Bu da çok doğaldır. Hostcini gayet kaliteli bir firma. Joomla için değil. Ancak firma, işletme olarak çok kaliteli. Bu kadar kaliteli olması, müşterilerinin sistemleri ile alakadar olmadan kiralık sunucuya yönlendirmeyi gerektirmemeli. "Ben kiralık sunucu öneririm...benden bu kadar" denmemeli. Malesef satranç okulu için bu olmuştu.

Aslına bakarsanız Netbilsis'in davranışı da her firmadan beklenecek bir davranıl değildi. Müşterinin betiği ile birebir ilgilenildi ve bir müdahale gerekip gerekmeyeceğine bakıldı. Müdahale gerekiyorsa yapılması planlandı. Alternatif sadece dedicated yerine "bize gel vps ile kurtul" olmamalı. Netbilsis büyük firmaların lüksleri ile küçük firmaların amatör ruhunu birarada sunuyordu. Müşterilerin avantajı budur.

Tekrar söylüyorum, başlığa tam olarak katılmıyorum. Herkese böyle davranılmıyor. Hostcini iyi bir firmadır (joomla için değil) ve satranç okulu için nasıl davranacağını bilememiş, hata etmiştir.