fruit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MadeInClick site adminiyim;
sitemin "tıkla kazan" bölümden eklediğim sizin reklamınıza ait istatistiklerimi ekledim aşağıya.
1 güne ait 52 tekil hit göndermişim sitenize buradan, ayrıca msn popup var sitemin sağ panelinde üyelerimiz her hesaplarına girişlerde görüyorlar bunu, text link reklamınız da var, buradakileri hesaba katmıyorum..
+bunlara ek olarak 1 tane arkadaşımı ben kaydettirdim msn'den online olarak!
ama ne hikmetse dün ve bugün tekil hitlerim sabit sizde hiç değişmemiş 5 adet,
ayrıca hiç de üye kaydettirmemişim yine hayret..
o sitenize p*nis b*yüt*cü reklamlarınızı aldıktan sonra iyice artık midem bulanmıştı..
çok fazla şey umud etmiştim ve gerçekten sağlam destek vermiştim size fakat, böyle emeklerimizi (ç)alacağınızı nereden tahmin edebilirdim ki??
sizden bütün desteğimi çekiyorum, eğer varsa da hakkım haram olsun!
kişisel görüşüm;
böyle sizin gibi içeriğinizdeki siteler vakit geçirmeden kapatılmalı. çünkü orada reklamlarınızda çok güzel gibi göstererek, internetteki genç kızlarımızı ve genç çocuklarımızı kötü yollara sevk ediyor.. çünkü siteniz kötü yollarda ilerleyen bir site.
bazı webmaster arkadaşlar da bu yollardan kazanç umud ediyor..
madeinclick dediğin siteyi hiç duymadım.
sitenize baktığımda çokda prof bir site değil, istatiklerin ne kadar net olabilir ki?
hakkın malesef yok, o yüzden haram edemezsin.
bazı webmaster dedigin yatakvip'den kazananlar neler yaptı bizi tanımadıgın çok belli.
vurkacda duyarsın ama
lütfen 5 tekil ile bize saglam destek verme.
1 tane arkadaşın msnden gold olmak için mi kayıt oldu? yani sadece sen kazan diye hak yiyorsun becerememişsiniz.
ek olarak aç bir üyelik ve dene boş konuşmanın anlamı yok.
aslında bilen biliyor konuşmanın bir anlamı yok
sana son yazışım sevgili amatör arkadaşım.
isteyen kullanır. isteyen kullanmaz zorladıgımızda yok.