Massacre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam günlük sayfa gösterimi 500 lerde fln herhangi bir ihlal yok orayı tıklamanız gerek vs kesinlikle yok reklam yerleşimi siteye gömülü gibi pekte anlaşılmıyor açıkcası.Ama abartılı bir şekilde değil reklam olduğu her halinden belli
Sitede örnek veriyorum 20 makale varsa 10 - 15 i özgün.
Ek olarak sayfa TO 10-30 arası gezinmekte herhangi bir uyarı mailide almadım ama endişeliyim açıkcası

eğer reklam vasyasyonlarında sorun yok ise ve gerçekten korkuyor ve riski göze almıyorsanız size tavsiyem google' adsense birimine bir e-posta gönderek bilgi vermek en kısa sürede kendileri inceleyecektir. sitenizi böylelikle sizde rahatlamış olursunuz, teşekkürler,

Sananeyli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim bildiğim kadarıyla sorun olur sayfa to çok yüksek bide sayfa gösterimin zaten azmış hani öle hitin flan çok olsa belki derdim
evet %10'luk (TO) Tıklama Oranı' seviyesine ulaşıldığında, tedirgin olabiliriz, yanlız bunlar hassas konular olduğundan üzerinde durulması gerekir.

ne gibi durulması gerekir, yukarıda bahsetmiş olduğum gibi, sitenizde Google reklam (Sözleşme)'lerince ihlal durumu söz konusu değilse, birşey olucağını zannetmiyorum.

ve olmazda ki, hadi oldu ne yapıcağız eğer kendinize güveniyor ve gerçekten sizin hiç bir suçunuz olmaz ise kural ihlali yapmazsanız, sorun olmaz, yetkililere bilgi vererek sorunu cözebilirsiniz.

Hite gelirsek arkadaş içerik özgün diyor, yani kopya içerik yok arkadaş sabah uykudan kalkıyor ve rüyada gördüklerini, sitesine yazıyor ki, örnek bu sadece, hiçbir sitede yok sadece kendi yazıyor.

Doğal olarak botlar bunu okuyor ve googlede sergiliyor burasıyla alakası yok alakası olan bölüm sadece içeriğin özgün olması, sorun olmaz, teşekkürler,