SNaRe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 gün önce bende uğraşmıştım bunla bi ton ayar gerekiyordu php.ini dosyasıyla deneyelim bakalım
php.ini dosyasındaki ayarı sadece smtp protokolü ile mail yollayacaksan editlemen gerekiyor. ama ona gerek yok. Biz php.ini deki default ayarlarla pop3 protokü ile maillerimizi gayet hızlı şekilde test edebiliriz. Bu işi en kral yapan program bu ama 15 gün trial çalışıyor. 15 gün içinde testimi tamamlarım diyorsanız bu programı tek geçerim. Tüm zamanların en iyi mail sunucu programıdır 1st up Mail server. Hiç bir ayar yapmaya gerek yok. Sadece 4-5 kez next diyorsun sana sorulan her yere localhost yazıyorsun o kadar
http://www.upland-research.com/downl...pMailSetUp.EXE

Argosoft free mail server ise bu işi free yapan bir program. Free oldugu için çok fazla özelliği yok sadece localhosta mail test işi için işimizi görüyor. Henüz tam test edemedim ama smtp DNS ayarını smtp.gmail.com şeklinde ayarlayıp gmail bilgilerimizi ve şifremizi girince localhostan sınırsız ve junk maile düşmeyen mail atılabiliniyor diye yazmışlar Argosoft free mail server için...

1st up mail server çok gelişmiş özellikleri olan bir program ama paralı. Karar size kalmış. 15günde işimi hallederim diyorsanız bunu deneyin. Benim işim bitmez her daim test gereken scriptler yazıyorum diyorsanız da Argosoft free mail server derim ben