Valla Ach övünerek söylemiyorum ama kavga içinde büyüdüm kalıp sağlamsa iman gücüde varsa teknik anlamsızdır.Kural basittir ilk vuran sen ol ama karşındaki adam senin iki katınsa ilkde vursan sonda vursan bence hikaye.Burda benim deyindiğim nokta Polat'ın dağ gibi adamı yıkması değil , adamları yıkması.Fikirlerinize saygı duyuyorum arkadaşlar sadece bana saçma geldi kendi hayat tecrübem doğrultusunda.
Anatomi bilgisi olan birileriyle fikir danışması yaparsan dediklerimde doğruluk payı olduğunu farkedeceksin.
Bende yıllarca bunun eğitimini aldım tek hamlede öldürücü veya zarar verici noktaları biliyorum öyle noktalar vardır ki bir vuruşta adamı etkisiz bırakabilirsin. Öldürebilirsin, yasal durumu nedir bilmem belki kötü yönlendirme olacaktır basit bir mantıkla açıklayım avcunuzu açıp yatayla paralel olacak şekilde tutup elinizi osmanlı tokatındaki gibi bir pozisyonda tutup burun ucundaki vestibule bölgesine eliniz yatay gelecek şekilde hızlı ve sert bir biçimde vurursanız burun kemiği beyinin emir komuta merkezine vereceği zarar ile canlıyı öldürecektir. Önemli olan bunun gibi 100'lerce yöntemi ve merkezleri bilmektir.
Ha diyeceksin benim haklı olduğum nokta yok mu var tabi
Bir kişi 5-6 kişiye karşı bunları aynı anda planlayacak uygulayacak ve taktiği 1:1 sonuç verecek çok zor iş ve imkansıza yakın ama işte o anda dizi olduğunu hatırlıyoruz