güzel ama yanlış bir makale bence

seo yarışması sonuçlansın herşeyin aksini kanıtlayacam özgünlük mözgünlük yalan. diyorsunuz ki adam haber diye aratınca haber7 çıkıyor internethaber çıkıyor ve bunlarda hiç link kasmayan siteler, bana kalırsa her kategoride ki bilinen popüler siteler manuel olarak ekleniyor google da ki çalışan elemanlar tarafından

he bunu kanıtlayabilirmiyim kanıtlayamam ama bence böyle, link kasarak istedigim kelimede istedigim domaini herzaman ilk sayfaya sokmuşumdur hiç bir değişiklik göremiyorum ben
Aaaa ama güncel içeriği hiçe sayamazsın..
Hele manuel sıralama olayı birkez google'ın kendi felsefesine ters.
Peki şuna bana açıklarmısın.
xxx.com içeriğinde özgün "
bbbbb " var. Google bunu indexliyor, hiç backlink çalışması yapmıyoruz, sadece bir backlink var oda kendisi. Alexa'sı yerlerde geziniyor, siteye 3-5 kişi giryor günlük vs vs.. İçler acısı içinde site yani =) ve
"fgfgfg" kelimesinde en sonda.
Daha sonra
bbb.com'u açıyoruz ve içeriğine
xxx.com daki "
bbbbb " içeriği kopyalıp yapıştırıyoruz ve 3-4 hafta
"fgfgfg" kelimesi için seo çalışması yapılıyor, binlerce backlink çalışması, adwords'e reklam verip günde 300-500 kişi sokuyoruz ama olaya bak sen;
"fgfgfg" kelimesinde ilk açtığımız içeriğini özgün tuttuğumuz
xxx.com ilk sayfada yer alırken, seo çalışmaları yapılan
bbb.com 3. sayfada
Sonuç?
Arkadaşlar ne kadar backlinkte kassak, ne kadar reklamlarda versek copy/paste yaptımız için orjinal siteyi geçemedik hatta o orjinal siteyle bağımız olmasa bile onu sıralamada etkiledik ve yukarı çıkardık
Peki
bbb.com için yaptığımız seo çalışması boşamı oldu? hayır canım
"fgfgfg" kelimesinde 3. sayfaya geldi oda büyük başarı tabikide ama orjinal, özgün olmak daha yararlı.