KoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyiki bir forumdan uzaklaştık hemen buluşmalar,öpüşmeler takla atmalara geçmişsiniz
Hitch kardeşim mutluluklar dilerim seni de kaybettik ama olsun en azından böyle güzel bir şekilde kaybedelim. Darısı başımıza dicem ama bakıyorum Child,mrmanson,ben filan hiçbirimizin sözlülükle,evlilikle alakası olmayan insanlar
Child sen çok değiştin yavru ceylanım sana defalarca diyorum aldatma beni kıskanıyorum ama yok dinlemiyorsun. Adamı 2dk lik yere bizim buraya cagiriyorum yok diyor kahvedekilerle oynaşıyor batak yatak oyunları oynuyor.
Hiç unutmam sene 2006 Child ile tanışmışız o evde mrmanson da vardı ne güzel gece geçirmiştik
MoNaRcH'da vardı o zaman. Baya bi içmiştik. Ondan sonra Zeynel'in nickle girip "Artık sizden saklayamayacağım. Anlayışınızı bekliyorum. Gay'im ben" yazıp çıkmıştın eheheheh. Sonra Zeynel, ateşli kızlarla canlı sohbet diye numaranı dağıtmıştı

Ya KoS'um sende bekliyon bekliyon tam kahvede oyuna oturuyom. O sırada arıyon hadi buluşalım. Olmuyorki. Hadi gel bu gün buluşalım. Baş başa bir akşam geçirelim. Tavla felan oynar muhabbet ederiz. Üstünü fazla kalın giyme.

Haymac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uf muhabbete bak be çay demliyorum ben arkadaş canım çekti.
Bizimkilerde bi çay demlemiş. Bu gün çay, gözüme ayrı bi güzel geliyor. Habide ısıtıyom içiyom. Dur diyemiyom kendime.