OyunSu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ortaklara gelir payı vb.. bahsetmişsiniz.
Ortak aldıktan sonra sözleşme olucak mı?
nerden bilelim 2 gün sonra kayıplara karıştın siteden banladın. Şak diye oturduk şapa?
ve hitinizin 1500 oldugunu söylüyorsanız kanıtlayın ki ragbet gorulsun.
Kaliteli bir insan arıyorsunuz ama şuanda siz kaliteli birşey vermiyorsunuz.
Ortak olucak kişi tek başına onu kaliteye çevirecekse tek başına kaliteli bir site açsın daha kâra geçer kanısındayım.
İsterseniz sözleşme türü birşeyde yapabiliriz ben zaten gelire ortak olmak isteyenler ve Ortak olmak istemeyenler diye 2'ye ayırdım ksr bakmayın yazıyı bi inceleyin istersenizde bir süre bizimle çalışırsınız "Ortaklık olmadan" eğer hoşnut olmassanız paranızı çarçur etmessiniz bu işler güven işidir, kimseye güvenmiyosan gerçek hayattada kimseyle ortaklık yapamassın. Hit konusuna gelince eğer iletişime geçen olurssa hitide gösteririm oda sorun değil.

Alıntı
Arkadaşım sizi taşlamaya yada burada rencide etmeye çalışmıyorum. Böyle bir hisse kaptırdıysam sizi gerçekten özür dilerim.

Ben verdiğiniz site ile yazdığınız güzel yazılar uyuşmadığı için bir şeyler yazmak istedim sadece. Tekrar özür dilerim, kusur işlemişim anlaşılan, kusuruma da bakmayın. İyi günler dilerim.
Bende özür diliyorum madem niyetiniz öyle değildi, ama bende bazı yerlerde gerçekten insanların çekememezliğinden yakınıyorum. Ben sizin böyle birşey yaptığınız düşüncesine kapılmışım. Kusura bakmayın bende özür diliyorum. Kolay gelsin.

Alıntı
Eğer sayaç linki yada görüntü varsa ortak olabilirim.
Sayaç konusuna gelince Şuana kadar google analytics kullanıyordum. Görüntü felan yayınlıycam onada yalan yalnış felan dersiniz diye öyle birşey yapmadım eğer bu konuda katılmak isterseniz özelden mesaj atın ben başka bir sayaca ekler size yollarım kolay gelsin. (Eğer güvendiğiniz bir sayaç varsa onuda yollayın)