serhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paranoia ya katılıyorum. Hayır siz hiçmi piyasayı takip etmiyorsunuz bilmiyorum. Bu scripti bu şahıs yazmıs olsa dahi 250 ytl etmez edemez...
vede ,
Satışı Baltalamak istiyorum.
Çünkü ***** bir scripte 250 ytl istiyorsun bu script tr100.com un ilk kullandıgı scripttir.
asıl sahibi tr100 dur. tr100.com banladıkdan sonra tr100.net e geciste extra özellikler eklenerek tr100.net bugünkü halini almıstır.
ve 2004 2005 yıllarında wareze düşmüştür.
Aşk şiirleri mp3 Sevgi Bilgisayar Chat - Arkaşlık Webmaster Müzik Ünlüler Uydu Çanak zambak dergisi hosting hostingler üner ünite dergisi planlar günlük planlar yıllık planlar haftalık planlar dergiler haftalık dergiler mp3ler turkce mp3ler mp3ler ya
scripti burdada görebilirsiniz.
hatta aşağıda kullanan sitelerden hatırladıgım birininde arsivini buldum...
Bedava Oyun Mp3, Güzel Sözler, Haberler, Gazete, Gazeteler, Haber Sevgili, Komedi, Chat, Sohbet Iddaa, TC Kimlik No, Kimlik no, Hosting, Hoteller ,Gazeteler, web hosting siteleri
bunları okuduktan sonrada isterse 1 milyara satar dermisiniz bilemem yada 250 ytl edeceğini düşünüyorsanız hala %50 indirimle ben satayım lütfen fırsatcılara izin vermeyin bilip bilmeden desteklemeyin. bunlar arttıkca r10 nun kalitesi düşüyor.
***** scripti 250 ye satan arkadaş birde utanmadan konumu baltaladınız die sitem ediyor.
Olay budur !