elitgenclik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kusura bakma ben zaten bu yüzden internete adresi vermek istemiyordum.
Burda şuanda benim gerçekleştirmek istediğim amaçlardan birisi, sitemizi değiştirmek ve özgünleştirmek Değiştirmekten kastımda gerçekten değiştirmek ben bu işe msn konusu ile atıldım 6 ay boyu devam ettim ama birşey fark ettim ki msn konusu çok dar bir konu ve çektiği kitlede gerçekten çok da iyi sayılmaz sizin söylediğiniz gibi, ben kaliteli bir kişi arıyorumdan kastımda msn den anlaması değil gerçekten çalışacak özgen gösterecek ve bizimle siteyi değiştirmeye yönelecek bir arkadaş arıyorum . Uzmanlık alanı istemem herhaldede bunun ana nedenlerinden biridir.

Ama benim anlamadığım burda sizin beni neden bu kadar uzun uğraşıp beni taşlamaya çalıştığınızdır ? Yani sence gidip eğer "varsa" kendi sitene burda yazdıkların yerine güzel bir makale yayınlasana ? Neden gelip beni taşlamaya iğnelemeye çalışıyorsun ?
Arkadaşım sizi taşlamaya yada burada rencide etmeye çalışmıyorum. Böyle bir hisse kaptırdıysam sizi gerçekten özür dilerim.

Ben verdiğiniz site ile yazdığınız güzel yazılar uyuşmadığı için bir şeyler yazmak istedim sadece. Tekrar özür dilerim, kusur işlemişim anlaşılan, kusuruma da bakmayın. İyi günler dilerim.