Ufuk beye aynen katılıyorum.İsimtescilin kimlik fotokopisi ve dekontları istemesi ve ona göre işlem yapması lazım.

Birde geçen sene isimtescilde açık vardı.İsimtescilde kayıtlı olan domainleri isimtescilden arama yaptırınca domain paneline ulaşılıyordu.Hatta bu açığı bulan kişi isimtescile açık olduğunu iletince isimtescil dava açmayamı ne kalkmıştı Şimdide neden bir açık olmasınki.Kendi domainimden örnek vermek istiyorum.Geçen sene arkadaşımla domain satmak için ***** domain almıştık ( e-kerhanem.com ) ama öss olduğu için domainle pek ilgilenememiştim sonradan ise domaini unuttuk.Geçen aklıma geldi ve domain bilgilerine baktığımda mail adresinin ve telefon numarasının değiştiğini gördüm.Panel şifresini hatırlamadığım için ve mail adresime ulaşamadığım için yeni bir şifre istiyemiyorum ve bu yüzdende domain panelinde başka ne gibi bir değişiklikler yapıldığını görmüyorum.Arkadaşımada sordum oda herhangibi bir değişiklik yapmadığını söylüyor. ada her ne kadar ulaşmak istediysemde ulaşamadım.