@TylerDurden
@muratcabuks

İki açıklamadan gerçekten düşüşlerin nedenini açıklıyor. hile yapanlar zaten banlanıyor bence asıl nedenler TylerDurden arkadaşımız ve muratcabuks arkadaşımızın yazdıklarından ibaret.

Bende birkaç kelime eklemek istiyorum.

Biz webmasterler hangimiz internette bir şey ararken bulunca o sitedeki adsense veya diğer reklamlara tıklıyoruz. Şahsen ben sürekli girdiğim sitelere haftada kesinlikle 3 kere tıklarım. Bana yararı olan hersiteye destekte bulunumam gerekiyor. Ama çoğu kişi bunu yapmıyor. Herkes google reklamlarının farkına varmaya başladı. Türkiyede çoğu insan adsense reklamlarının farkında. Örnek olarak kardeşlerimi izliyorum sayfalarda gezinirken adsense reklamını göstererek sorular soruyorum bu ne diye hemen reklam olduğunu söylüyorlar peki tıklıyormusun diyorum yok diyor. Tıklanması gerektiğini söylüyorum. arada bir bende tıklatıryorum. Bu arada her siteye değil tabiki kopya içeriklere asla tıklamıyorum kendilerini belli ediyorlarlar zaten.

İnsanlar boşboşa emekharcamıyor ben o insana dektek olmazsam yarın oda bana destek olmaz diye düşünüyorum. İnsanları tıklamaları için teşvik etmemiz lazım. bir sitenin bundan para kazandığını eğer kazancı olmasa bu tür sitelerin kapanacağı konusunda bilgilendirmek gerekiyor.

Çoğu arkadaşımız reklamları çok iyi gizleyip tıklattırmaya çalışyorlar normal bir şekilde tıklayan olsa o kadar uğraşmazlardı.



Kazançlı bol günler dileğiyle.