Bencede haklılar. Gözden kaçan bir durum.. Sonuçta +8 Gb bw de yemişsiniz..
Burada şikayetlik bir durum yok,hatta gözlerinden kaçmış fazladan trafik sunmuşlar.Ama siz benim sorunum değil demişssiniz.Açmama konsunda haklılar.Ya trafik bedelini ödersiniz,yada paketinizi yükseltirsiniz.
Yanlış hesap bağdattan döner demiş atalarımız. Toplanır çıkarılır ortada yanlışlık varsa haklının hakkı ödenir.
Adamlar yerden göğe kadar haklı, üstelik bir çok hosting firması %10 limit aşımına kadar opsiyon koyuyor verdikleri hizmetin karşılığını istiyorlat neticede bunu ödemen doğru olur.
bu yanlış bir düşünce gerçekten Türk Firmalarına bakarsan ve 3 kuruşun peşine düşmeden seçimini yaparsan çok daha kaliteli bir hizmet alabilirsin.
vurguladığım noktaya dikkat et, firmalardan demişim.
İsimtecil ve türkticaretden hosting mi alınır ? alacaksan yabancı firmalardan alacaksın 2.olarak türk firmalara bakacaksın
gecmıs olsn ama bencede sıkayetlık bır durum yok
geçmiş olsun ama sorun sizin malesef, düşünsenize 8 gb fazladan kullanmıssın onu vermeseydiler yine aynı sorun olacaktı mecbursun ek ücret ödemeye
Herhalde hit kaybı demek istedi.
çok ilginç
Adamlar haksız yere senden para istemiyorlar, trafiği aşmışsın sonuçta, 23 lira için burada vakit ve pagerank kaybedeceğine paranı öde hizmetini al.

sizin evinize hırsız girdi ve sizin 8 milyarlık eşyanızı çaldı. Siz bu hırsızı buldunuz ama ona -"eşyalarımı çaldığınızı görmedim , eşyalar sizde dursun" mu derdiniz?

yapmayın lütfen
Gözden kaçan bi durumsa herhangi bir ücret talep etmesinler
Bu rezil firmanın yaptığına Haklı diyen arkdaşları kınıyorum kimse parayı yoldan toplamıyor...
Eğer siz bu duruma gayet doğal bir durum bu parayı ödemelisin derseniz; hosting firmaları band genişliklerini çok basit yöntemlerle her ay kendileride doldurabilir buda zaten haksız kazanç demektir.
Yapılması gereken bellidir band sınırına dayanan websiteleri otomatik bir sistemle tam 1 ayı dolana kadar bloke edilerek kapalı tutulmalıdırlar.
Band sınırımı aştığımın ben farkındaydım çünkü günde 3 kere mail atıyorlar band sınırınız dolmak üzere die...(Sen bilgi vermişsin bana Sitemi kapamışsın haklısın derdim.) bunun üzerine adım gibi eminimki bilerek ücret talep ediyorlar çünkü zaten verdikleri hizmette hayır yok hafta 2-3 kere siteleri Bakım bahanesi ile kapatıyorlar. Özellikler Linux Server kullanan php tabanlı Forum siteleri server larını çok zorluyor. Tamamen işlerine geldikleri için böyle birşey yaptıklarına eminim..
Birde çok komik bir arkdaş hırsızlık ile ilgili bir örnek vermiş... Şu durumumda bile sen beni güldürdün allahta seni güldürsün

Kimsenin evinde hırsızlara hizmet verdiğini sanmıyorumki hırsıza 8 milyarını çaldırsın :