harunemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir milletin kurucusu olmak demek hatasız olmak demek burada ahireti tartışmıyoruz. Sen bugün Türk milletinin kurucusu şu hatayı yapıyordu dediğin zaman rusya orta asya almanya fransa gibi a... ülkeler direk koyuyor başlığını;
örneğin rusyada 2 yıl önce çıkan gazete başlığını söylim "turki predurki" aptal türkler salak türkler anlamına geliyor. niye diyorlar biliyor musun?
Sadece *** yapıyor zannediyor ruslar başka bir mantıkları yok şimdi bu mantıkla gidersen oradaki ruslara bu filmi izletirsen hah işte haklıymışız diyecekler. O zaman ırkınla gurur duyarsın işte!
Lafım meclisten dışarı kanı hala türk olanlara ülkemizin vatandaşı olmaktan hiç bir zaman utanç duymadım duyurmadım ama öğle yerlere düştük ki TÜRK dediğimde bundan 8 yıl önce 2 km etrafımıza yaklaşamazlardı şimdi TÜRK ÖLDÜR diyecek hale geldiler.
Yahu arkadaşım ben bu film güzel demiyorumki ki bana göre böyle bir filmin yapılması saçmalık , neden önderimizin kötü yönerini gösterecek bir film çekeriz bunuda anlamadım zaten..
Ben sadece birde başka bir açıdan bakmanızı istedim bu filme, yazdıklarım yanlış mı size göre ? Benim orda anlatmak istediğim film değildi genel olarak yazmıştım ama neyse boşver