Radore 4 ay içinde bulunduğu yerden taşınacak. Daha geniş bir yere taşınacak.
Kapasite artırımına gidecekler.
Google da garajda kuruldu sene 1998 de O garaja gitseydiniz bunlardan bir cacık olmaz mı diyecektiniz.
Önemli olan verilen hizmettir. İsterse mağarada versinler bu beni ilgilendirmiyor.
Hepsiburada.com prefabrik 4 duvar arasında hizmet veriyor. Bu onların kötü olduğunu göstermez.
Çünkü aldığınız hizmetin (taksimdeki bir satış mağazası gibi) bir vitrininin olmasına gerek yok. Adı üzerinde sadece hizmet. Sanal bişey yenmez içilmez, üzerinize giyip kabinde giyilmez bir şey bu...

Siz bugün istanbuldaki herhangi bir fabrikaya gitseniz, biz gezmeye geldik deseniz, bekçi kulubesinden öteye sizi geçirtmezler.

Radore maslakta bir gökdelende yeri olsa, içerdede sarışın Rus iki sekterer sizi karşılasa bu onların çok iyi olacakları anlamına mı gelecek... Gereksiz ayrıntılara takılmak yerine, verilen hizmetin kalitesini sorgulamanız daha mantıklı olacaktır.

Gezilen herhangi bir DC nin kapılarının otomatik açılıp kapanır olmasının, bina duvarlarının cam olmasının yada asansöründe müzik çalmasının bana ne faydası var ki (binalar güzel ve deniz manzaralı olsa ne olur ki). Jeneratörleri bahçede olsa ne olur bodrum katında olsa ne olur ya da beni ne alakadar eder.
Elektirikler kesildiğinde benim almış oldugum hizmetim aksatmasında nerede olursa olsun bu bana yeter.

Hizmet sektöründe sadece işin kalitesine bakılır ve bakılmalıdır gerisi teferruattır.
Mevlananın dedigi gibi " Ben ne elbiseler gördüm içinde insan yok, nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok."

Bende diyorum ki "Ben ne DC ler gördüm içinde teknik adamlar yoktur, ne teknik adamlar gördüm bir DC leri bile yoktur..."