karayelturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir kere google tr de zarar ediyor olsa bun fazla uzatmadan çözerdi.zarar asla etmez.
ikincisi 4-8 k olan reklam yerleşimi iyi olan bir portalım var.genelde eğitimli kişilerin işine yarayacak bilgiler var.tamamen özgün.bir tane kopya yazı yok.zaten 3 yıldır hiti sabit hafta sonu 8 k hafta içi 4 k dolaylarında.günlük tıklama 10 u geçmiyor. nasıl reklam denediysem olmadı.adamlar bilinçli reklamın farkındalar ve tıklamıyorlar.
çöplük hitli bir bloğum var. ama tıklama iyi.neden çünkü aradığını bulamıyor vatandaş acaba ordan burdan çıkar mı diye tıklamadık yer bırakmıyor.(bunu her sitemde kullanmaya başladım etik mi değildir belki ama ben kullanıyorum.)
siz olsanız hangi tür site yaparsınız?
Aslında sen de haklısın. Bizim milletimiz reklam olduğunun farkında olduğu zaman hayatta tıklamıyor. Reklama ilgi duysa bile. gidiyor reklamdaki url yi yazıp da giriyor. Bizzat gözlemledim. Amaç ben kazanamıyom sende kazanma. Bu durum çok üzücü. Ben şahsen reklama ilgi duymuşsam mutlaka reklama tıklar ordan giderim siteye. Reklam verenlerin amacı da bu deyilmi zaten ilgili ziyaretçiyi çekme.

Hangi siteye tercih edersin dersen kesinlikle düzgün olanı. Çünkü aradaki fark bir gün mutaka ortaya çıkar.

berkem söylediklerine yüzde yüz katılıyorum. Türkiye de adsense den 100 kişi banlanmışsa bunun 95 si kuralları bilerek ve isteyerek kuralı ihlal ettiği/ettirdiği için banlanmıştır. 4 kişi de diğer 95 kişi ve kişiler yüzünden banlanmıştır. Kalan 1 kişinin ise gerçekten hakkı yenilmiştir.