Öncelikle alan adınız mükemmel. Keşke benim olsaydı dedirtiyor açıkçası...
Böyle bir alan adında forum görmek beni çok üzdü. Daha çarpıcı bir ortam beklerdim ama bulamadım. Felsefeye karşı ayrı bir ilgim vardır. Hep felsefi bir site açmak istemişimidir bu işi hakkıyla yapan siteler var. Onların üstüne de ilerleneceğini düşünmediğim için açmamaktaydım.

Size önerilerim;

* Kullandığın tema size ait değil, ücretsiz olarak dağıtılan bir tema. Eğer yeteneğiniz varsa kendine özgü bir tema yapın. Yapamıyorsanız ücretli destek alın yada yardımsever arkadaşlara başvurun derim. Böyle bir domain için yardım edecek arkadaşların olacağına inanıyorum.

* bu site çok farklı bir site. Bi o kadar da beğeniyorum. Kendi alanında bir numara diyebilirim. Eşi benzeri yoktur. Tamamen özgün... Bu tür bir oluşuma gidebilirsiniz. Size örnek olacak bir site. Tabi çizgisi bu site gibi değil de Felsefi bir çizgide. Fikir vermesi açısından verdim.

* Sitenizdeki konuları incelediğimde sıra dışı bir şey göremedim. siz farklı olmalısınız, siz tek olmalısınız. O yüzden kategorileriniz bölümleriniz çok farklı olmalılar. Bu yüzden özgün kategoriler açın, iyi düşünün... Bu konuda da bu siteyi örnek verebilirim. Genel bir forum ama kategorilerini incelediğinizde diğer forumlarda olmayan bir çok kategori göreceksiniz. İşte bu site bu yüzden farklı kimsede olmayan bir şeyler var...

* Siteyi forum üzerine düşünüyorsunuz büyük ihtimal, o yüzden hep foruma göre öneriler veriyorum. Site görünümünü forum formatında değil de kendine özgü bir formata sokmalısınız. Yani baktığımızda siteye forum demeyelim, portal demeyelim. İsim koyamayalım adı felsefe.net olsun...

Şu an aklıma gelenleri kaba taslak yazdım. Benim önerilerimi uygulamak istersen ve de bu çabanı görürsem inan destekçi olmaktan vazgeçmeyeceğim. Bu tür yerlere ihtiyacımız var.