Son günlerde iyice adsense sorunları arttı özellikle tık başı ücret gibi sorunlar. Herkes google yükleniyor google soyle google böyle neden sadece google suçlu ?
Yıllardır adsensenin tüm kural ihlallerini edenler kim ?
Adsense reklamına tıkla diye link verenler , sahtelik , üç kağıtçılık yapanlar kim ?
Adsensenin hep hile yollarına başvuranlar kim ?
Sürekli yasak sitelerde adsense kullanıp adsenseden banlananlar kim ?
Hep işin kurnazlığına , hileli yollarına başvuranlar kim ?
..........
Bu listeyi uzatmak öyle basit ki.
Türkiyede Hep böyle şeyler yaptı basit webmasterler ki bunlara webmaster demek yakışırmı oda tartışılır. Her işin kurnazlığına çakallığına kaçarsanız olacağı buydu ve oldu.
Sadece Kendinizi düşünürseniz olacağı budur. Önce reklam verecek kişiyi düşünmelisiniz.Reklam vereni mutlu edeceksin ki sende mutlu olasın ama yok bizde oyle değil nasıl sömürsem nasıl yesem. Bunlara kafa yorarsanız boyle patlar işte her kolay gelirin bi patlak noktası vardır.
Google herşeyi anlatıyor ve bu forumda yeteri kadar konu var ne yapmanız gerektiği nasıl davranmanız gerektiği bilinçli kullanıcı olunsaydı bunlar olmazdı.
Google'ın yerinde olsaydım komple kaldırırdım adsenseyi türkiyeden ama insaflı , Neden zarar gordugu bir yere adam reklam versin ki ...
Bunu sadece bilinçsiz kullanıcılara söylüyorum.Onların yanında bu işi düzgün yapan kişilerde yandığı için üzülüyorum. Ama yapacak birşey yok.
Saygılarımla...