crazyfrog ile kemiktayfa gif banner için görüşmüştük. kendisine projenin daha faaliyette olmadığını, faaliyete girdiğinde gif yaptıracağımı özelliklerini belirttim.. bana 10 ytl'ye yaptığını istediklerimi sordu, bende anlattım yapabilirim tamam dedi.. daha sonra logoları 4-5 çeşit yolladı, hangisi daha iyi vs olarak.. bende beğendim, daha sonra benden ödeme istedi.. kendisine iyi düşünmemden emeğinden ötürü durumuda anlattım, ama ödeme için projeyi bklemeyi söyledim, tamam dedi.. bi baktım -itrader vermiş.. dolandırıcıdır diye,
ama kalkıp burada benim sitem için yapmış olduğu gif'i referans olarak gösterebiliyor, nasıl iş anlamadım ya..
kendisine *********** diye itrader verdiğini , utanmıyormusun diye sordum ve msnden çıktı.. daha sonra bi olaydan ötürü 10 gündür banlıydım, yeni açıldı ban'ım ve konuya gerekli açıklamayı yapıyorum, yöneticilerede bildirdim..
bu arkadaş ile anlaşmamız olmamıştır, kendisine sadece emek verdiği için 10 ytl gönderebileceğimi ama projenin faaliyete girmesini bklemesini söyledim 1 kere, daha sonra *********** oldum..
( bahsettiğim gif
http://img378.imageshack.us/img378/5113/v3ni7.gif - kemiktayfa gif'idir )