Konu
Askere gittiğimizde sitelerimiz ne olacak?
03-11-2008, 10:49:23
MilliFantazi
Üyeliği durduruldu
Merhaba. Konu başlığından da anlaşılacağı gibi, bu bir webmaster için çok büyük bir sıkıntı. Tam 1.5 yıla yakın bi süre, sitelerinden uzak kalacak. Peki doğru olan nedir sizce?
Şimdi forum sitesi sahipleri bilir. Forum insanı çok yorar, çok üzer. Bu yüzden onu asla paraya değişmek istemezler. Bende öyleyim. Sitelerimi hatta özellikle forumlarımı satmayı hiç istemiyorum. 1.5 yıl net'te yokken sitelerimiz ne olacak sizce? Son 6 aydır deneme yapıyorum. Allah'a çok şükür host - server olarak veya başka herhangi bir nedenden dolayı, hiçbir aksaklık olmadı. Şimdi düşünüyorum da bu riske girsem mi? Öylece bırakıp gitmeyi düşünüyorum sitelerimi. Çünkü ben geldikten sonra hâlâ kazancımın yarısı, forum sitelerinden olacak.
Çok samimi olduğum 2-3 dostumdan ricada bulunacağım. Eğer olurda, böyle bir problem yaşarsak bana bildirmeleri için. Mesela ben askerdeyken, her çarşı izninde kontrol ederim sitelerimi. Bunun dışında askere tlf götürebilirsek, ordan da SMS desteği alırız
Ben bu şekilde düşünüyorum. Sizce napmalıyız? Bana ve askere gidecek arkadaşlara bir nevi yarcımcı olmuş olacaksınız düşüncelerinizle.
Teşekkürler.
Hüseyin.