Ekart veya Tavsiye sayfaları üzerinden saldırı gibi bişey yapılıyor sanırım - Sunucuyu yorduğu için uyarı alıyorum - aşağıdaki mesajlarda bahsedilen saldırı şekli nedir yada nasıl korunulur bundan bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim ?

- Arkadaşlar denyoya bağlayabileceğim bi mail bomber sitesi warmı bildiğiniz mailleri junk klasörüne değilde direk inboxa gönderen bi site olursa daha güzel olur
- Arkadaşım orda razgere bir free hotda atıyorum tbt  de herşey okadar kolay değildir. kendi siteni kendin yapacan
bende biliyorum hosta atıp girin burdan atın demeyi ama bişiler öğrenin diye böyle yapıyoruz... 
 - burası vardı hocam geçenlerde attım. şimdi girdim 5 gün sonra  tekrar hizmetinizdeyiz diyo. acaba mail bomber atınca siteye de zarar veriyomuki
 olmadı hocam google ya gir e kart yaz  teker teker uğraş ben öyle bulmuştum
  - Direkt inboxa yardıracak adres bilmiyorum ztn varsa bile hepsi flood korumalı oluyor ama şu yöntemi dene işe yarıyor. 
 Eğer bombalayacağın adresin kişi listesini biliyorsan denyoda kimden kısmının olduğu yere bu adreslerden birini yaz. Böylece gidecek olan mesajlar sanki bu listeden birinden geliomuş gibi olacağından direkt inboxu şişiriyor.
  Uyuz olduğum bi eleman vardı. Dediğin gibi yaptığım bomblar junka gidiyordu. Daha sonra bana bu elemandan gelen maillerden birinin FW kısmından bir mail adresi aldım. Bu adresi denyoya işledim. Sonra operasyona başladım. Uyuz olduğum elemanın inboxu FW kısmından seçtiğim elemandan gelme maillerle doldu. Bunu birkaç farklı FW kişisiyle denedim 7-8 denyo açtım. 5 saatlik bir saldırı sonucunda kurbanın adresinde 3.000.000 küsür gibi bir rakam vardı. Kurban bunu kendi ağzıyla söyledi. 
  Sana direkt yaptığım scriptlerden yollamak isterdim ama son 2-3 aydır denyoyu açamıyorum. Dolayısıyla hangi script bilmiyorum. Windows güncelleştirmelerinden midir nedir makinede denyo açılmıyor. Antivirüse yakalanıyor. Kapatsam da işe yaramıyor. Denyo için makineye format atmaya da üşeniyorum...
  - Buyrun istemdiğiniz kadarmail bomb için kaynak tek tek deneyin hotmail hesabınıza hangisi junka gidiyorsa kasın ben şayet öyle yapıyorum çokda başarılı