Size siteme de yazdığım bulduğum sonucu aktarmak istedim;

Alıntı
Son günlerde telefonum acayip saçmalamaya ve yawaşlamaya başlamıştı. 4049 tane özel klasörde mesaj kayıtlıydı ve muhtemelen bundan kaynaklanıyordu sorun. Bu kadar mesajı nasıl yedekleyebilirdim ki? ilkel yolla fexplorer kullanarak system/mail/.. .. lardaki tüm kalsörleri kopyalamak istedim, tam 32 dk sürdü diğer hafızaya atması ama o da bi işe yaramadı. Çünkü o kadar mesaj bilgisayarda saçma sapan gözüküyodu.

Dedim ki program yazarım,, ama biraz daha araştırıyım,, sitelerde gezerken bi program gördüm. Message Storer isminde. Tam istediğim şeyi yapıodu, bütün mesajlarımı Txt olarak kaydettirebiliyordum.

http://www.yzlm.org/program/messege_storer.rar

buradan çekebilirsiniz. 15 gün deneme süreli ancak 15 gün içerisinde istediğiniz kadar mesaj taşıyabilirsiniz

şimdi şöle yaptım,, ilk önce telefona kurdum tabi programı , sonra açtım ve bana tüm mesaj klasörülerimi gösterdi, bende özel klasörümün içine girdim ve tümünü mark ettim (seçtirdim),, biraz uzun sürdü ama hepsini seçtikten sonra, ilk önce “misc” kısmında iso88599 u seçtim ki tr karakterleri kabul etsin. ondan sonra hepsi gene seçiliyken “sort by” kısmını “time” yaptım,, bu sefer tarihe göre sıralama yaptı,, ondan sonra “other” seçeneğinden “Store as text file” seçtim. Bana kaydedilmesi gereken yeri sordu bende hafıza kartımı seçtim,, okedir 22 dk sonra text file hazır oldu.

Sonra bu text file i bilgisayarıma attım,, metin belgesi açtı ama karmakarışık gözüktü birden, alla dedim çalışmadı heralde,, ama wordle açınca düzgün gözüktü. Ondan sonra wordle açıp farklı kaydet dedim. DOC olarak kaydettim ve şimdi bütün mesajlar yedekli ve istediğim zaman okuyabileceğim bir şekilde bilgisayarımda kayıtlı Sizede kolay gelsin