Bugüne kadar kişisel sitemde dahil pek çok wordpress sitesi açtım halada 4-5 tane wordpress kurulu sitem var, ilerleyen hitlerde cpu aşımı dışında hiç bir problemim yok...

WordPress in bir ürünü olan WordPress Mu bir blog dağıtım hizmeti, yani siz Mu kurarak siteniz üzerinden blog dağıtımı yapıyorsunuz, bunu wp kullanan hemen herkes bilir..

Bende wp mu kullanarak bir site oylama sitesi yaptım arkadaşlar, ana sitede kategoriler var ve kategorillerin herbiri bir subdomain şeklinde görünüyor yani siteadı.com/kategori şeklinde değilde kategori.siteadı.com şeklinde...

Ucu açık bir proje, yani 10 yıl boyunca güncel içerik ekleyebilirsiniz, her şeyden önemlisi ucu açık ve insanlığa yararlı bir proje, yani insanları google da dolaşıp kaliteli site aramaktan kurtarıyorsunuz, eklediğimiz her sitenin 2 önizleme resmi var ve bu sitelere ziyaretçiler oy vererek kalitelerini belirleyebiliyorlar...

Şu an 30 kadar kategorinin 5 tanesi dolu, zaman alan bir site, ama kategoriler doldukça güzelleşiyor...

Şu anda bir hit yok sitelerde yeni olduğu için, ama ilerde tanındıkça sevileceğini umuyorum ve bu şekilde kalmayacak geliştireceğim siteyi...

Sizlerede haber vereyim dedim, sizlerde iyi yada kötü yorumlarınızı eksik etmeyin, hem proje hakkında hemde site hakkında...

Siteni Oyla