_Hako_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Bu Temayi r10 da tüm Arkadaslarla paylasirim dedim hicbir ücret istemedim sadece biraz olsa Emege Saygi gösterilsin diye Footerin silinmemesi icin bir ricada bulundum ve sizin bana yolladiginiz özel msj okudum ben ona neden cvp vermedigimi gelirse burada herkese ücretsiz verecegimi yazmisdim yani sizin aradiginiz cvp burada okusaydiniz bulurdunuz,ben simdi size msj yollayip tamam size bu ücrete satiyorum deseydim buradaki Arkadaslarimiza haksizlik olmazmiydi ve birde bu bir editleme tema degil basdan sona kadar yeniden kodlandi sadece ben olcaybal in kodladigi birkac bölümü aldim ve ona saygi göstererek footerde onun ismini de yazdim.Ben Size Kirgin falanda degilim herneyse isimize devam etmeye karari aldim umarim hep beraber güzel bir calisma cikaracagiz burada.

Saygilarimla......

Hako Projen için herkesin bilmiş oldugu sitemize senin temanın versiyonlarını kullanıcaz ve geliştirmedede yardımcı olabilirsek katkıda bulunmaya elimizden geldiğince çalışıcaz.Herkese örnek olsun footerde linklerin o temalarla birlikde hep kalacak... SAYGILAR:..