Hako arkadaşım bizim yüzümüzden başkalarının hakkını yemeyiniz.Madem bir iş yapacaksan tam yap yada ben sana özelden temayı downloada açmadan haklarınıda alabilirim demişdim cevap bile vermedin tenezül edip ama sanırım tenezül edip bize ulaşmadan mesaj yazmışsın logoyu bugün değişicez olcay balın temasının düzenlenmiş hali aynı şekilde ücretleri alıp bence olcaybal ile paylaşmalısınız...Herneyse logoyu değişiyorum kimseninde hakkını kısıtlamayınız zamanında hakları satın alalım diyince olumlu yada olumsuz cevapda vermemişdiniz.Hem çoğu kişi belli bir zaman sonra nasılsa foofteri değişicek kim olursa olsun ama siz ücret belirlerseniz hem size bir faydamız dokunur emeğinizin hakkı bir nebze olsun bişeler alırsınız.Yani size bir arkadaş önerisi olarak temayı satmıyorsanız bile footer silme hakkını ücretle verin maksat size faydamız olsun böyle tema yapan arkadaşlarımız kazansın umarım bu mesajımızı dikkate alır hakkımızdaki bu tür mesajlarınızı değişirsiniz hem webmaster alemi hemde siz kazanırsınız.Biz kötü niyetli olsak bu mesajı yazmaz aynı tavrı devam ettirirdik. Allah kimseye kul hakkı yedirmesin.Bizi r10 dan ve dışarıdan arkadaşlar herkes tanır kimsenin hakkını hiçbir zaman yemedik Allah yedirmezde.Dediklerimi r10 camiasıda gayet olumlu bulacakdır diye umuyorum.inşallah sizde önerimize olumlu bakar konu kilit yerine kaldığı yerden devam eder hepimiz temaya bişeylerde katarız.Biz üzerimize düşeni yapıcaz Herkese iyi çalışmalar ...
Merhaba
Bu Temayi r10 da tüm Arkadaslarla paylasirim dedim hicbir ücret istemedim sadece biraz olsa Emege Saygi gösterilsin diye Footerin silinmemesi icin bir ricada bulundum ve sizin bana yolladiginiz özel msj okudum ben ona neden cvp vermedigimi gelirse burada herkese ücretsiz verecegimi yazmisdim yani sizin aradiginiz cvp burada okusaydiniz bulurdunuz,ben simdi size msj yollayip tamam size bu ücrete satiyorum deseydim buradaki Arkadaslarimiza haksizlik olmazmiydi ve birde bu bir editleme tema degil basdan sona kadar yeniden kodlandi sadece ben olcaybal in kodladigi birkac bölümü aldim ve ona saygi göstererek footerde onun ismini de yazdim.Ben Size Kirgin falanda degilim herneyse isimize devam etmeye karari aldim umarim hep beraber güzel bir calisma cikaracagiz burada.
Saygilarimla......