İdam falan hikaye arkadaşlar. İranda idam varda ne oluyor. Hala sallandırılıyor birileri. Osmanlı döneminde diyet diye bir şey vardı. Kaç kişi bilir bilmem ama ben bu tür haberleri okuyunca aklıma Çin geliyor. Onları her ne kadar sevmesem de, işkence taktiklerinden biri olan diri diri derisini yüzme ve işkence edilen kişi tüm bunları seyrederken halkın da bunu görmesini sağlama. idam basit iş ama bu çok korkutucu. İŞte bu tip canavarlar için bunu yapacaksın. Bir nevi
Hannibal Lecter gibi yamyamların önüne atacaksın bunu. Bak düşündükçe şimdiden acayip haz aldım arkadaşlar
Pkk lı itlere de uygulamak lazım bunu. İnanın abisi şehit olan biri olarak, bir ay sonra ben de askere gidiyorum ve bu sapıklar gibi pkklıları da aynı kefeye koyuyorum. Bunların diri diri derilerini yüzmek ya da ne bileyip kafalarını koparmak istiyorum.
Sırf bu piskopat eğlimim yüzünden psikoloğa gittim. Dedim ki ben tecavüzcü ve pkk lı adı bile duysam psikopatlaşıyorum dedim. Ağabeyim ( Allah rahmet eylesin, ruhu şad olsun) vücudu paramparça edilerek şehit edilmişti bu ... çocukları yüzünden. O nedenle doktor olayı buna bağladı. Ama inanın yalvardım askeriyeye beni doğuya gönderin diye bakalım bir ay sonra ne olacak.
Arkadaşlar sizleri bilmem ama ben bu tip hayvanları böyle kıtır kıtır kesmek istiyorum. Üzerine derilerini soyup bunları cümle aleme it postu diye göstermek istiyorum. Müthiş haz duyacağıma eminim...
Bu küçük kızın artık yaşama nedeni kaldığına inanmıyorum. Allah sabır versin. Umarım devlet bu kıza sahip çıkar..
Arkadaşlar sizleri bilmem ama yukarıda erkeklerin %80 i abaza denmiş ya. Vallahi doğrudur. Abazaların hakkından çok iyi geliyorum. Bence sizlerde bir şey yapınız. Çevrenizde bu tür beyni yerinde şeyi olanları dışlayın ya da benim gibi en iyi arkadaşınızda olsa sırtınızı dönünüz. Dğer tarafta bunların bile hesabını vereceğiz çünkü.....