Bunu Sen Bir Yorum Bir Görüş Olarakmı Yazdın Şimdi Yazdıklarının Bitanesi Bitanesini Tutmuyo Birincisi Diyosunki Kişisel Üzerinize Almayın Şuanda Sorun Yaşayan Sitelerde Biz Varız Doğal Olarakda Cevap Verme Hakkı Doğuyo Bana Veya Diğerlerine Ya Bir Sözünün Arkasında Dur Yada Hiç Söleme Bişey Bir Diyosun Hak Ettiler Cevap Verildiğindede Kişisel Algılamayın Demen Ne Kadar Doğru Senin Yorumuna Bırakıyorum Bunu Ben Haksızsamda Özürdilerim Arkadaşım...
Cevap yazmayın diye sizi tutanmı var ? Cevap vericeksiniz tabiki de. Benim dediklerimden ne anladığınızı anlamadım. Hangi mesajım çelişkili arkadaşım sen görüşünü bildirmişsin bende bildirdim.
Söylediğim her cümleninde arkasındayım allah allah sanki laf söyleyip kaçıyorum

Bizde sürekli burdayız yorumumuzu görüşümüzü bidiririz katılıp katılmaman beni ilgilendirmiyor bana uymayadabilirsin senin bileceğin iş. Görüş bildirmekte birilerinin zoruna gidiyorsa okumayın o zaman hayretsiniz yani. Birisine birşey söylersem söylerim. Üsttede hakedenler hakettiğini buluyor diyorum yinede bu düşüncemi değiştirmiyorum kusura bakmayın. Her alanda her durum aynı değildir. Sen sitene farklı uygulamalar yapmışsındır ama sıralamalarda yine düşmüşsündür ya da durduk yere birşey olmuştur.
Tekrar yazıyorum söylediklerimin arkasındayım mesaj yazıp kaçıcak , ortaya laf atıp gerisini bırakacak değilim. İsteyen istediği şekilde değerlendirir mesajları.