SABQCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet yine bugün söylediklerimi o zamanda söylerim.
Lafımı esirgemem merak etmeyin. Sıralamalar değiştikçe görüş farklılığımız değişir. Sadece tahminlerde bulunabiliriz google'dan haberler gelmedikçe. Kimse şu oluyor diye kafasına göre kesin birşey diyemez. Ki bende kesin hiçbir zaman konuşmadım bu durumlarda sadece fikrimi sundum.
Kimseninde fikirlerine uymak zorunda değilsiniz/değilim.
Bak Şimdi Bu Senin Yazdığın
Özellikle bloglara backlink kasan, çöp sitelerle değişim yapan sitelerin gerilemesine şahsen sevindim. Kaliteli sitelerin önü açılmalı diye düşünüyorum. Sürekli çöplük sitelere linki ekleyip yükselmeyi hayal eden arkadaşlara geçmiş olsun. Benimde bazı domainlerim banlandı düştü ama backlinkten değildi. İçerik farklılığındandı. Hakettim buldum diyebiliyorum.

Bunu Sen Bir Yorum Bir Görüş Olarakmı Yazdın Şimdi Yazdıklarının Bitanesi Bitanesini Tutmuyo Birincisi Diyosunki Kişisel Üzerinize Almayın Şuanda Sorun Yaşayan Sitelerde Biz Varız Doğal Olarakda Cevap Verme Hakkı Doğuyo Bana Veya Diğerlerine Ya Bir Sözünün Arkasında Dur Yada Hiç Söleme Bişey Bir Diyosun Hak Ettiler Cevap Verildiğindede Kişisel Algılamayın Demen Ne Kadar Doğru Senin Yorumuna Bırakıyorum Bunu Ben Haksızsamda Özürdilerim Arkadaşım...