22 yaşından büyükse, evinde/okulunda/yakında kayıt yapabilecek imkanları da varsa, beni bulabilirse, bestelerimden birkaçını seslendirmesini istiyorum.
İnternete koyarız, DJ'lere göndeririz. Aramızda yayarız. Biraz kaliteli şarkı Türkiye'de her şekil yayılır merak etmeyin. Sektör olabilecek en ölü durumunda.
Normalde VSTI araçları konusunda teknik bilgim iyidir ancak şu anda mevcut makinamda bir VSTI aracı keşke olsaydı (reason cubase), düzenleme de yapardım. Olmazsa gitarla da seslendirebilir hiç mühim değil.
Daha önce birkaç şarkıcıyla iletişime geçtim. Aşılmaz duvarları var bizim sanatçıların. Menejerlerine dinletiyorsun seviyo, şarkıcının keyfi olması gerekiyor CD'yi dinlemesi için. Kaybediyor, bilmemne oluyo. Sanki Los Angles'da dünya starları len daha düne kadar aramızda sokakta dolaşan tiplerdiniz besteci arayışları yok, birkaç kişi bulmuşlar (bkz: Altan Çetin) onlarla çalışıyorlar.
Plak şirketlerine hiç girmeyeceğim, zaten herbirinin altında CD ile tıka basa dolu depolar var, hiçbiri dinlenmiyor.
Demem o ki bestelerimi göndereceğim, şarkılar yapacağız gönüllü olan arkadaşla, o ünlü olacak, aramızda bir protokol yaparız, ne bileyim konser olur başka gelirler olur, % verir bana, yaparız birşeyler sorun değil.
Ben bestelerimin duyulmasını istiyorum. Beni kandırsa bile en azından torunlarıma derim şu adam beni kazıkladı ünlü oldu işte ben de SSK'dan emekli oldum

Paranoyaklıkları bir tarafa koyuyorum. Hiçbirşey umrumda değil. Hiçbirşey şarkıların bende kalması kadar kötü değil.