Site adresi: Cumhuriyet altını, Cumhuriyet Altını Fiyatları, Günlük Cumhuriyet Altını Fiyatları
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı):75 ytl
Açık arttırma fiyatı: Artış 5 ytl
Hemen Al: 150 Ytl
Bitiş Tarihi: Son Tekliften 24 Saat sonra
Sitenin aylık getirisi: 4 -23 Ekim Adsense
Sitenin açılış tarihi:Temmuz 2008
Kategori, sitenin içeriği nedir:Altın Fiyatları
Günlük hit sayısı, kaynak link: Sayyac
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahil midir:
Banlı olduğu sponsor var mı:
Banlı olduğu arama motoru var mı:
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:

Arkadaşlar cumhuriyet altını sitesinin yanında hediye verecğeim sitelerden birisi
http://guncelaltinfiyatlari.blogspot.com/ sayac bilgilerine sağ alt köşeden ulaşabilrisiniz. Yaklaşık 15 gündür yazı eklemiyorum o yüzden hitleri düştü.Ama ilk güncellemede artacağına eminim.
Diğer site ise ceyrekaltinfiyatlari.blogspot.com bunun sayac bilgileri de sitede mevcut.
Günde yarım saat ayırıldığı takdirde bu sitelerden gelecek günlük gelir ilk hafta 1 doların altına düşerse siteleri geri alacağıma dair söz veriyorum. Cumhuriyet altını bile zaten bu fiyatı kazandırıyor. Güncel için bir şey diyemeyeceğim çünkü oradaki kodlar benim adsense kodlarım değil. Siteleri alacak arkadaşın günlük yapacağı iş cumhuriyet altını, çeyrek altın ve günlük altın verilerini bir kerede siteye girmek ve yorum yazmak. Siteyi almayacak arkadaşlar lütfen teklif vermesin. Ne soracaksanız buradan sorun.
Satış için iş bankası, yapı kredi, garanti, vakıfbank, paypal, ptt, akbank hesaplarından transfer işlemi gerçekleştirilebilir.