Arkadaşlar ben forumu taşımakdan bıktım artık.. Ben en kaliteliyim diyebilecek, Sitemizin açık kalmasını sağlayacak, Msn destek verebilecek , i tradesi yüksek , Tr lokasyon sağlayabilecek, 1 - 2k siteyi kaldırabilecek, (sadece çok sql tüketimi yapıyor diye sorun çıkarıyordu arasıda kapanıp duruyordu sitem kaldırdk wp'yi) Firma olan, Yer sağlayıcısı belgesi olan, Sağlam referansı olan, Msn verip ekleyin yardımcı olalım dışında isteklerimizi yazabilecek olan ve aşağıdaki istekleri karşılayabilecek olan kendine
GÜVENEN varsa lütfen onlar yazsınlar..
İsteğimiz;
Tr lokasyon Linux Reseller 5 - 10 Gb Alan 75 - 100 Bw (kullanımımız 30 max zamanla sorun olmamalı)
Sql harcayabilir 1k site ama Wp ve Smf kuruludiye sorun çıkıyordu kaldırdım ama yinede yarın başka site hesap açınca kapatılmayacak asla sunucunuza güveniyorsanız yazın

Cpu oranı % 12 civarı olmalı min. 2 Wp 1 Smf kuruluyken çökecekse hiç girmeyelim alışverişe...
Tüm bunların yanında en pahalısından en ucuzuna birçok Host denedim olmadı.
Ödeme ilk ay 10 - 20 Ytl öderiz 2 Ay sonra 40 Daha öderim memnun kalırsak kalanını
FAZLASI İle sonraki ay yıllık 2 yıllık 3 yıllık öderiz!Birsürü para yatırdık boşa gitti.Yılık anlaşma yaptık Tüm ödemeyi bıraktık. Yeterki adam gibi şunları karşılayacak bir firma olsun!.. Tekrar diyorum. Yarın Sql çok kullanıyor diye sitemizi kapatmayınız. Kapatanada bişey demiyorum ancak bundan sonrası için yalnızca bu şartları uygulayacak kişiler konuya yazsınlar lütfen.. Memnun kalınırsa birçok site var onlarıda aktarabiliriz. Ancak tüm şartları kabul eden lütfen konuya yazsınlar..
(çalıştığı firmadan % 100 destek alanda beni yönlendirebilir)
Akşam 8 gibi Tümüne tek tek bakacağım arkadaşlar... Fazlasıyla ödemeleride alacaksınız merak etmeyin..

İyi çalışmalar