HaberDizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamda Arkadaşlar neden yurt dışında sunucu alıyorsunuz türkiye neden alınmıyor herkes birşeyler yapmaya kalkıyor ama yanlış olan işler bunlardır.
neden türkiyeden sunucu almiyoruz da neden yurt dişindan sunucu aliyoruz hemen anlatım..

türk Telekom bizi düşünüyormu.?
10 mbit hatta 1750 YTL istiyor..
TR de Bir DC den makine alsan 5 mbit bilemedin en fazla 10 mbit havuz içinden veriyor..

+ Telekom ip problemi yaratiyor..
Bağli olduğun DC den ip istediğinde 1 USD olarak ücretlendiriyor Türk firması USD olarak ipi ücretlendiriyor..

Güzel bir makine istersen senden kafadan direk heleki 50 / 60 ip beraber olsun dersen sana türk firması bunu 450 / 500 YTL den veriyor cpanel ücretinide extra istiyor üstelik 10 mbit havuz içinden verip 100 mbit havuz içinden veriyoruz die kandiriyor Ve üstelik 300 GB trafik veriyor fazlasını vermiyor..

------------------------------------------------------------------------

Sıra gelelim yurt dışı makinalarına..

Ab.d. den aliyorum
adamlar 64 ipi ücretsiz veriyor her 64 ipde 10 USD aliyor neredeyse bedava..
Cpanel ücreti istemiyor 40 USD de oradan kar ediyorum
TR deki gibi 300 GB trafi vermiyor 9000 GB veriyor yetmezse yine bedava trafik eklerim diyor..

ve istediğim makineyi TR de bana 600 YTL diyorlar
ama yurt dişindan aldiğimda yukarıdaki saydıklarımı hem bedava veriyorlar hemde 240 USD ye alabiliyorum

şimdi anladınızmı Biz neden TR den makine almiyoruz..
TR Bizi düşünürse bizde TR yi düşünürüz aliş verişimizi TR den yaparız..
Türk Telekom Bizi Salak durumuna düşürdüğü sürece Daha çok dedicated / barındırma / hat müşterisi bekler..

Yurt dışından alıyorum memnunun..
TR den destek iste la cim caz yapiyorlar
ama elin gavurlari benim kadar benim kendi makinalarımla ilgileniyor..

işte bunun için tr den almiyorum.. ve ömür boyuda almam.

Gercekleri konuşalım haksızsam haksız olduğumu söyleyin zaten herşey ortada..