Salak bir insanı çıkarıp herkesin ona karşı "Sen gerçekten çok salak bir insansın, biz senin salaklığına bakıp çok zeki olduğumuzu düşünüyoruz"culuk kimseyi daha zeki yapmaz.
Ekşi sözlüğün o akşam o programda o konular ile temsil edilmesi çok gereksizdi. Genel olarak taşak malzemesi olmuş Ajdar bile sizli bizli konuşup mantıklı sorular soruyorken Otisabi'nin küstahca tavırlar içinde olması hiç yakışmadı.
Ayrıca Otisabi durumun vahametini, şaşkınlığını belli etmek için ukala bir şekilde ağzını açması çok yapmacıktı.

Evet kabul ediyorum ki Otisabi televizyon tecrübesi olmayan bir arkadaş. Heğecanlanması doğal ancak kendi heğecanını bastırmak için çok da iyi farkında olduğu halde isteyerek aristokrat ve çok bilmiş bi enteli oynaması inanılmaz samimiyetsizdi. Ekşi Sözlüğü okuyorum ve Otisabi süferdi, acaip laf soktu, yakışıklı da çocukmuş, yalarım? vs... yazılara anlam veremiyorum. Bir topluluk bu kadar mı at gözlüğü ile bişeye bakar ve bu kadar mı eleştiriye kapalı olur.

Toparlarsam; Ajdar, su götürmez bir gerçektir ki akıl sağlığı yerinde olmaya geri zekalı biri. Onun yaptığı geri zekalılıkları ile bizi eğlendiriyor olması bizi olduğumuzdan daha zeki gösterir ama öyle yapmaz.

- Ajdar'a bakın, ne kadar da aptal biri, bakın ben onun aptallığını dışa vuruyorum o halde çok zeki biri olmalıyım. Gülün ona gülün ona ki benim salaklığım örtbas olsun.