Mesajımıda düzgün oku.
Saldırı yapıyorsunuz forumda demiyorsun, msnde karı gibi dedikodu yapıyorsun.
Evet sunucunu alacağın işlemlerini sonlandıracağın zaman paşa paşa haber vermek bizden bir yetkili ile işlem yapmak zorundasın. Bu tüm müşteriler içinde geçerli, saçma sapan fikirlerin varsa kendi içinde bunları karı gibi dedikodu yaparak yayma, yayacaksanda bunlar benim uydurduklarım diye not düş.
Saldırı konusunda 580 mbit'in doğru olmadığını hepiniz biliyorsanız neden saçma sapan yorum yazıyorsun? Neden msn de sıfr müşterilerin sana laf etmesin diye kendini haklı göstermek için saçma sapan nedenler anlatıyorsun? Mars DC içerisindede saldırı alırken kime *** atıyordun merak ediyorum.
Mikrotik konusunda uzman olmadan önce düzgün bir insan olmayı dene. ORda burda artislik yaparken başka, laf yediğinde başka konuşmamayı dene. Seminerde mikrotik öğretmedik, sadece ne işe yarayacağını anlattık. Ama gelenler daha sonradan sorunlari oldugunda aradi adam gibi sorununu anlatti ve yardim istedi. Senin gibi bize *** atıp kendini 3 paralık iş için müşterilerine haklı göstermeye uğraşmadı.
Fiberserver'ın bizdeki ip adreslerine hala saldırı geliyor, sanada geliyordu, ama biz oturup uğraşıp çözüyorduk belirli bir boyuta kadar. Internetin n sinden anlamadan tcp-ip nedir bilmeden kendi beceriksizliğiniz olan konularada saldırı diye yorum yapıyordunuz. Şimdide aynı şekilde davranıyorsun.
Adam gibi saldırı varsa var de, şu yapıyor kesin diye orda burda yorum yapma.
Teknik bilgin sıfır. Adam gibi teknik olarak yaz da cevap verelim nerenden uydurduğunu görelim.
Tuttuğun loglar diyorsun, tutulan logun içerisinde sana saldırıyı yapan benim diye ışıklı tabel abile gönderseler anlayamayacak kadar bilgisizsin.
Bilgisizlik kötü değil, ama hem bilgisiz hemde yalan tavırlarla ahkam kesmeyi bırak.
Bir daha orda burda Mars DC den taşındıktan sonra Uğurla birlikte saldırı alıyoruz dediğini, saldıranın bizle alakalı olduğunu duyarsam elimden geleni ardıma koymam. Mars DC deyken sanki hiç saldırı almıyormuş gibide davranıcaksan göndereyim bizimle telefonda görüşmelerinin kayıtlarınıda hatırlayıp özür dile.
Ucuz reklam peşindeysen git başka konularda reklam yap durduk yere tepemin tasını attırma.