O 580 Mbit doğru olmadığını hepimiz biliyoruz selcuk abi ozaman neden ayrılanlar saldırı aldığını söylermisin o geceden beri saldırı alıyoruz topluca sadece ben değil o gece sizden ayrılıp giden diğer firmalarda saldırı alıyor.Zaten 45 dakika bekletilmemiz ayrı bir konu size haber verdik diye kardeşinizden ayrı bir laflar işittik... Daha öncekileri hiç konuşmayayım terbiyem elvermiyor.
Ben Size saldırıyı yapıyorsunuz demedim yada mars dc mi yazdım datacenter değiştiğimizden beri saldırı alıyoruz dedim üstünüze neden alındınız.
Mikrotik Konusunda sizin kadar uzman değiliz ama şu an mikrotik ayarlarımızı kendimiz yapabiliyoruz. Unutmayın ben ne seminere katıldım nede mikrotik hakkında bilgili birisiyim
ama öğreniyoruz herşey zamanla.Söylediniz Mikrotik şöyle güzel böyle güzel masrafdan kaçmadık aldık destek verilir dediniz 6 ayda 15 ticket açtık sorunlu müşteri olduk.Ticketların yarsısıda mikrotik yüzünden halen logları resimleri duruyor.
Fiberserver.com ,dhs.com.tr 2 Gündür saldırı alıyor durduk yere. Bugüne kadar bizim düşmanımızda hiç olmadı.Sitemizin kapanmasıda umurumda değil site olmadanda biz satışımızı yaparız desteğimizi veririz saldırıyı yapan herkimse böyle şeylerle yıldıramaz.
Saldırıyı yapanı veya yaptıranı tahmin ediyorum ama emin olmadığım için adını açıklamıyorum.Herseyin Logları tutuluyor elbet bir açık verecektir.