Harun bunu daha önce de söyledim, 10 defa 2 tane satırı okumayı beceremeyip bozduğun mikrotik'ini düzeltirkende anlattım.

Ama anlamıyorsun.

Seni 2 defa daha uyardım, karı gibi msnde saldırıyı yapan bizmişiz gibi yorumlar yazmayı bırakıp önce ne döndüğünü anla.

Ekran görüntüsü 580 mbit diyor 70 bin pakette 580 mbit gelecek saldırı syn olamaz. Syn saldırı dışındaki tüm senaryolardada saldırıyı yapan ip adresi gerçektir ve kabak gibi mikrotikten görürsün. Bunuda geçtim, profilonun tüm trafiği ne kadar ki sana 580 mbit geliyor? Hadi geldi, kaynakları tek tek engelleyerek temizle, sen beceremiyorsan becerebilecek birine söyle o yapsın. Onuda beceremiyorsanız beceremedik diye belirtin, etrafa *** atmayın.

2 elinizle bir haltı düzeltemiyorsanız oraya buraya *** atmakla hiç düzeltemezsiniz.

Yaşadığınız sorunların tamamı senin bilgisizliğinden beceriksizliğinden, sırf müşterilerin sanal af etmesin hiç birşey beceremediğini farketmesin diye yok datacenter yok saldırı mazeretlerinide bırak.

Sana kaç defa çeneni kapat orda burda abuk subuk konuşma her yaptığın haltı bana iletiyorlar diyorum, suzmazsan cevap vericem diyorum, her defasında gak guk ediyorsun en sonunda yeter.