Tickhi ne diyorsun sen ya sen benim ilk zamanlar reseller aldığım, resellerıma girip girip müşterilerimin sitelerini suspendleyen kişi, sen dost bildikten sonra siten için verdiğim emeklere karşı arkasından konuştuğun kişileri sitende görevli yapıp benim emeklerimi hiçe sayan kişi değilmisin, sen benim sitesini kapatma kararı vermişken ikna edip sitesi için grafikere özel çizimler yaptırıp sitesi için beş kuruş almadan tema yaptığım ve sonra beni dışlayan kişi değilmisin, ve sevgilim hakkında ileri geri konuşan kişi değilmisin, sen resellerımdan sitelerimin yedeklerini alıp kendi sitesinde w.arez diye yayınlayan kişi değilmisin, sen siten hacklendiğinde gelip sen hackledin mahkemeye vercem gibisinden iftiralar atıp o gün bu gündür hala kanıtlayamayan kişi değilmisin, sen sağa sola spam mailler atıp r10 da rezil olan kişi değilmisin, sen benim hakkımda attığın iftiralardan dolayı r10 dan banlanan kişi değilmisin? Lütfen artık benden uzak dur herkes kendi işine baksın heryerde karşıma çıkmaktan vazgeç lütfen. Gördüğüm kadarıyla argo konuşmaktan kendini almışsın ve sizli bizli konuşmaya da başlamışsın lütfen arkadaşım varsa bi hesabın beraber görüşelim heryerde bişeyler yazıp durma.